kennel UNIJA

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » kennel UNIJA » Members » Pokalbiai tiesiog apie viska :)

Pokalbiai tiesiog apie viska :)

Сообщений 61 страница 90 из 98

61

Na kad brangus sunycei tai jau girdejau,bet visgi tikejausi kad y koki 1000lituku itipsiu :D

0

62

Kazi kodel zmones visad nori veisejus i bankrota nuvaryti :cry:
Tai , kad dauguma sunu dabar kainuoja apie 1750lt, o kiti ir per 3000lt...
cia gi tik pirmine investicija i suniuka:) o paskui maistas, dresuros, kirpimai, parodos, kosmetikos ir t.t ir t.t.
As beje uzh saviski mokejau 1000euru, tikrai nesu turtingas zmogus patikek.
beje, kartais snaucu pasitaiko karantine, ten is vis nemokama;)

+1

63

Brangus pirkti, pigus parduoti- laisvos rinkos desniai. Bet as pasakysiu kitaip: atsiradus namuose sunyciui, o konkreciai ryzenui, isleisti pinigai pamirstami (kalbu savo pavyzdziu). O dar jei paklaustu- uz kiek parduociau savo, tai net ivardinti negaleciau, nes draugai neparduodami (as sakau ziuredamas savo Baitui i akis).

0

64

Mdia 1000 Lt. kilmingam suniui per pigiai, ao nekilmingam per brangu. Aukso vidurio nerasi  :rolleyes:

0

65

Neradau niekur forume interviu reportazo ;)
Fainai :)

http://www.youtube.com/watch?v=bb8yRBLITOg

0

66

Vai vai as taip nervinausi ten kalbedama:)

0

67

Barzdotis zvaigzde pas mus)) :love:

0

68

Senokai bekalbėjom, bet negaliu be jūsų. Linkėjimai Barzdočiui. Nugis tikrų tikriausia žvaigždė. Netgi keliskart žiūrėjau, o jokio nervinimosi tikrai nematyti :cool:  Pabandysiu įdėti nuotrauką. Taigi taigi taigi, čia ne šiaip sau seniena, atkreipkite dėmesį į platų ir dailų Baito žingsnį. Mėgėjas minėjo Kaune, kad kasdien su Baitu nulekia po 5 km. O kaip? Dviratis?
Mudu su mažuoju bjaurybe jau irgi pradedam treniruotis. Praeitą savaitgalį nulėkėm 25 km su dviračiu. Aišku, galiu gaut velnių nuo patyrusių ryzenistų už tokius šposus, bet tai įvyko netyčia - pajudėjom dviračių taku nuo Palangos link Šventosios, galvojau, kad šiaip, porą km, o užsiplepėjom su drauge ir žiū - jau Šventoji. Nu nepasiliksi gi, teko ir atgal 12 km sukarti. Bet mažasis atlaikė šauniai - didžiąją dalį kelio lėkė su rąstigaliu dantyse ir gražiai nugesino beįsiplieskiančius konfliktus su palaidais sarginiais kaimo šuniūkščiais. Šiandien pasismaginom 10 km regioniniame pajūrio parke su riedučiais. Kiek buvo džiaugsmo, kai šeimininkė ilsėjosi prigulusi ant pievos ir klausėsi paukštelių - buvo galima ir pelių urvus pakapstyti, ir stirnų "šokolado" paragauti, ir bėgti bėgti šuoliais, ir maudytis liūliuojančiose šlapiose Plažės ežero pievose.
Na, laukiu Mėgėjo pasakojimų iš kasdienybės ir savaitgalio sportų bei atrakcijų su Baitu.
P. S. Barzdoti, ar šį pavasarį vėl bus Zuzaniukų? Nors ir žinau, kad nebėra galimybės, ale taip noriu kalytės...
http://s242.photobucket.com/albums/ff26 … ent=12.jpg

0

69

:flag: LAbas Giedrute, dabar taip nerealiai uzsisukus, kad rankos nekyla, ka nors rasyt, man vis miego norisi, bet as butinai irgi pasidalinisu ispudziais greitu laiku.

0

70

Ten netycia neatsijungiau nuo Denio, ten as rasiau:)

0

71

Barzdotu tu man baik, dar zmones pagalvos, kad as multas))))) :O

0

72

Sveiki broliai, visokie kitokie giminaiciai ir ju dvikojai geriausi draugai...
kvieciu jus i musu gimtadienio sventima balandzio 13d. susitinkam 11 val prie karoliniskiu maximos. 11 val jau turit buti apsipirke tai kas yra tik jusu poreikiams... bendriems poreikiams bandysim pasiruosti is anksto... beliks jus tik nureketuoti :) vaziuosim kazkur netoli miesto... dar konkreciai nezinom kur... tai jei kas kazkokiu auksiniu ideju turit - pasisakykit... galini sprendima priimsiu as :) jusu vienintele ir nepakartojama sesuo - VIKI (bandysin kazkaip gal pakviesti ir antraja seseri, nors noretusi likti vienintele ir nepakartojama)... i mane ir visais organizaciniais klausimais kreiptis.... :) tai gi broliai, visokie kitokie giminaiciai ir ju dvikojai geriausi draugai ruoskites puoskites ir prasykit gero oro ;)

su meile jusu vienintele ir nepakartojama VIKI

0

73

Ponia organizatore, girdejau planai pasikeite, prasau informuoti))

0

74

:)
planai keiciasi :)  kaip dazniausiai :) su tais broliais kitaip ir negali buti.... ko gero is ju galima tiketis :D
taigi gimtadienis sestadieni ;) susitikimo vieta  gali likti maxima, laikas pvz 14-15 val. bet manau vienas ekipazas jau nuo ryto ieskos vietos sventimui... tas ekipazas tikriausiai bus as ir mano dvikojai draugai... siaip senelis ir jo dvikojai draugai gali tik 15 val... tai mano brangieji - broliai ir mama su savo seimom, susitikit ir tiesiog atvaziuokit :)
lauksiu jusu!!!!

jusu vienintele (vis delto taip ir bus ) ir nepakartojama ( kas dris priestarauti man...) VIKI

0

75

VI, ko pati neprisiregistruoji?  :flag:
Senelis sake, kad labai megsta gimtadienius ir tusus, tai praso mums viska paruosti ir iki musus atvaziavimo kad jau viskas butu tvarkoje)))

0

76

Giedrute kaip gyveni, kaip tau sekasi su saviskiu, kokie pasiekimai dviraciu begime ir dresuroje?

0

77

Kaip Viki ir visų Z gimtadienis? Sveikinu ir aš, nors jau truputį pavėluotai :flag:
Mudu švęsti nešvenčiam nieko, bet veiklos atšilus orams visai nemažai turim. Paklusnumą dresūros aikštelėje baigėm, tai tik namie truputį pašlifuojam, ir ėmėmės agility. Juoduliui visai patinka, tame tunelyje tai išvis gyvent galėtų... Dviratį kažkaip apleidom, bet užtat nupirkau užvakar pakinktus ir bandė tempti šeimininkę ant riedučių. Entuziazmo pilnas, bet kol kas treniruosimės saikingai. Baisiai jau greitai tas juodulys visko nori, kantrybės vis neina jam išugdyti - tik nusisuk aikštelėje, jau vienas pats per agility kliūtis lekia, arba mašinoje pamatęs mišką ima baisiai bliauti: "davai davaaaai, lipam lauk!" Taip ir gyvenam. O kaip kiti gyvenat, kokių atrakcijų imatės, kad juodieji namų nesiaubtų?

0

78

A mes tai po biski, apie gimtadieni pasiziurek temoje, kur ryzenuku vada z. maniskiams agilyti irgi tunelis labai nerealiai patikdavo, skriedavo, net dulkes lekdavo:))
O del kantrybes, tai nieko baisaus issiugdys, gi jaunas dar:))) As irgi jos nevisad turiu, ka sneket apie juoduli jaunuoli:))
O seip tai as mazai i lauka jau beiseinu ilgam pasivaikscioti, uztat siandien prie ezero buvom, tai davesi su Baitu ir drauge belge, Bjuti aplinkui lakste lojo, o tie maudesi, taskesi, lakste, tai dabar jau miega nuluze:))

0

79

Nu va, sudalyvavom varžybose, laikėm BH ir apsidebesinom totaliai :D Neišlaikėm, aišku. Varis užuodė rujojančias kales ir vietoje "šalia" nuspūdino pažymėti stulpo, ir išvis labiau domėjosi kupstais nei mano desperatišku bandymu kaip nors priversti jį dirbti (o juk nei kąsnelio kišenėje, nei grandinės rankoje, che che). Žinoma, mano kaltė, kad nebuvau sumąsčiusi, jog reikia treniruotis "mergomis" prakvipusiose pievose. Netgi su "pas mane" susimovėm, ko iki šiol dar nėra buvę... Avtuško dar pagrūmojo, kad šeimininkė labai prastai dirbo, bet ką čia jau pasakysi - gryniausia tiesa. Tai va. Žodžiu, mums dar dirbti ir dirbti, bet bent jau žinosiu, kaip tas BH atrodo. Ir klaidos man pačiai dabar kaip ant delno, kai pamačiau kaip dirba kiti. Tai va, kaip leidžiam laiką. Kaip jūs visi? Kas naujo, kas gero po savaitgalio?

0

80

Tai sveikinu gi:) Vistiek isbandet. Kita kart jau busit pasikauste ir geriau pavarysit;) O jus tik BH dalyvavot?
O pas mus paskutiniai pasispardymai pries Geguzes 1d:) Si kart pati nedalyvausiu, o mokinius siusiu:) Dar daugiau nervuosiuos nei pati, kad eiciau:)

0

81

Dalyvavom dar ir paskutinėje rungtyje, kur buvo dalis agility, dalis išvis nežinia ko, net ir juodai veidą nusidažęs figūrantas iš daržinės rėkdamas ant šuns šoko :D  Varis į jį nesureagavo išvis, man atrodo, net nepastebėjo, nes rūpinosi, kaip nusiimti antsnukį. Taigi, o pažiūrėjau, kad galėjom ir 10 km bėgime su dviračiu dalyvauti, ir tempti. Kažkaip neįvertinau savo šunėko ir nesiregistravau daugiau niekur. Tose sportinėse rungtyse tikrai būtų ne prasčiau už kitus pasirodęs.
Barzdoti, nervuotis nereikia. Viskas bus gerai arba dar geriau :flag: Sėkmės visiems mokiniams kuo dideliausios. Papasakokit paskui, kaip sekėsi, nepasikuklinkit. Ar kas nors iš jūsiškių ryzenukų dalyvauja?

0

82

Zinai svarbiausia, kad sudalyvavai karta:) Visgi faina kai ryzenai iseina i zmones:) Nes ju kaip ir daugeja, bet dalyvaut jie niekur nenori:( O toliau, kaip tik gal noras tau atsiras dirbti, juk faina, kad turi ka veikti su suniu:) Tai kitiems metams pasiruosti galesit ir visur sudalyvaut:) Dabar mano naitukas tik ant liovos miega ir begioja:))) Tai visai pasiilgstu to darbo.

O nervuotis tai nieko negaliu su savi,i padaryti:) tokia jau nervuota as:) Aciu uz palinkejimus, pasistengsim papasakot:) O is musiskiu ryzenuku tai nea, jiems dar per anksti:) bet jie tobuleja(+)

0

83

E kaip ten chebra gyvena?

0

84

ir tyla...

0

85

nesupratau...
geriau tu jau cia pasakok kaip gyveni... mes tai ka cia...

0

86

As tai linksmai, mano sunys, tai labai liudnai. jei atvirai man ju dabar taip gaila:( Nu bet nieko dar po kokiu poros menesiuku manau ir jie atsigaus.

0

87

Vaje, žiūriu, bene Baitas užėmė ketvirtą vietą IPO varžybose. Va čia tai rispekts :cool:

0

88

Atiu atiu Giedre)

0

89

Alio Giedre man kazkaip taves ir megejo ziauriai pritruko, kai pasirodysit netylekit  :flag: 
giedre kai tavo variukas begyvena, koks uzaugo?kaip charakteris?

0

90

Kaip gyvena mėgėjas su Baitu, ir man pačiai įdomu. Be to, žiūriu, informacijos apie savo ryzenus kažkaip neatnaujinat :glasses: Jau mačiau tokią gražią damą Cheriti  :flirt: , o nuotraukėlių ir prisistatymo kaip nėr, taip nėr... Beje, vakar kaip tik pasižiūrėjau Latvijos šnaucerių klubo forume apie Cheriti pasiekimus spalio CACIB'uose. Sveikinu :cool: 
O Varis tai bjauraus charakterio išaugo. Bet pati kalta, sako, kaip pavadinsi laivą, taip jis ir plauks. Reikėjo kokiu nors Ramūnu pavadinti, tai gal ir neblogas šuo būtų, o dabar tai tik varo, varo ir pavaro. Vis dar sportuojam agility, ir vis dar nesėkmingai, bet neprarandu vilties kada nors jį pagaliau suvaldyti :D Į parodas turbūt nebeisime, nes dėl sporto palaikom neparodinę kondiciją, tai visai mažytis ir smulkutis yra pasidaręs.

0

Вы здесь » kennel UNIJA » Members » Pokalbiai tiesiog apie viska :)